Tisdagen den 6 juni är våra fonder stängda för handel till följd av Sveriges nationaldag.

Till handelskalender

Ny på jobbet: Philip Garde

Philip Garde är nyanställd som försäljningansvarig i Danmark. Han leder arbetet med att nå ut till institutionella investerare på den danska marknaden.

Namnlös design

Hur har din första tid på jobbet varit?
“Mycket spännande och intressant! Jag har fått sätta mig in i ett nytt företag och kultur med många fonder på paletten.”

Vilken är din roll på Lannebo?
“Jag ansvarar för institutionell försäljning i Danmark, vilken är en ny tjänst och planen är att jag ska bygga upp den delen. Så jag jobbar från Lannebos konto i Köpenhamn där också förvaltarna av Lannebo Europa Småbolag sitter.”

 Vad är roligast med ditt jobb?
“Det finns ingen dag som är den andra lik vilket passar mig. Att träffa kunder både virtuellt och fysiskt är oerhört spännande och jag tycker verkligen om att bygga relationer och skapa affärer.”

Vad har du gjort tidigare?
“Jag har 20 års erfarenhet från finanssektorn där jag både varit handlare (börsmäklare) och hanterat kunder. Senast var jag på ett oberoende fondsmäklarbolag där jag hade en liknande roll som den jag har nu hos Lannebo.”

Finns det några likheter mellan att jobba på Lannebo och det du har gjort tidigare?
“Absolut., jag har arbetat med institutionella kunder sedan 2014 i liknande roller så det är jag väl bekant med. Men det som sticker ut med Lannebo är den starka entreprenörsandan som finns och det har jag inte upplevt på många ställen tidigare. Det är något jag trivs med och jag tycker verkligen om att vara med och utveckla och skapa något nytt.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Jag spenderar tid med min familj och vänner. Sen tycker jag om att vara aktiv och hålla mig i form med främst löpning och fitness. Jag har tidigare spelat mycket badminton men min kropp orkar inte  med det längre.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Tova_Larsson-1600x900

23 mars 2023

Tova Larsson: “Vi vill att unga ska ha bra koll på sin ekonomi”

Tova Larsson reser land och rike runt och föreläser i skolklasser om privatekonomi. Ett viktigt uppdrag som skapar förutsättningar för ett mer jämställt samhälle. Självklart är Lannebo med och stöttar.

_Z9M8849 1600x900

17 apr. 2023

Frida Bratt: “Fortsätt månadsspara och sälj inte på grund av oro”

Med ett genuint samhällsengagemang och starkt rättvisepatos som bränsle gör hon skillnad för svenskarnas sparande. Vi möter Nordnets sparekonom Frida Bratt som utsetts till Årets Sparprofil av Lannebo.

Martin och Robin utan 10 1600x900

08 maj 2023

Lannebo Sverige Plus prisas

Sverigefonden Lannebo Sverige Plus har på lång, och kort, sikt lyckats skapa mycket fin riskjusterad avkastning. Nu prisas fonden i Refinitiv Lipper Fund Awards.