Ny på jobbet: Philip Garde

Philip Garde är nyanställd som försäljningansvarig i Danmark. Han leder arbetet med att nå ut till institutionella investerare på den danska marknaden.
Nyheter
Namnlös design

Hur har din första tid på jobbet varit?
“Mycket spännande och intressant! Jag har fått sätta mig in i ett nytt företag och kultur med många fonder på paletten.”

Vilken är din roll på Lannebo?
“Jag ansvarar för institutionell försäljning i Danmark, vilken är en ny tjänst och planen är att jag ska bygga upp den delen. Så jag jobbar från Lannebos konto i Köpenhamn där också förvaltarna av Lannebo Europa Småbolag sitter.”

 Vad är roligast med ditt jobb?
“Det finns ingen dag som är den andra lik vilket passar mig. Att träffa kunder både virtuellt och fysiskt är oerhört spännande och jag tycker verkligen om att bygga relationer och skapa affärer.”

Vad har du gjort tidigare?
“Jag har 20 års erfarenhet från finanssektorn där jag både varit handlare (börsmäklare) och hanterat kunder. Senast var jag på ett oberoende fondsmäklarbolag där jag hade en liknande roll som den jag har nu hos Lannebo.”

Finns det några likheter mellan att jobba på Lannebo och det du har gjort tidigare?
“Absolut., jag har arbetat med institutionella kunder sedan 2014 i liknande roller så det är jag väl bekant med. Men det som sticker ut med Lannebo är den starka entreprenörsandan som finns och det har jag inte upplevt på många ställen tidigare. Det är något jag trivs med och jag tycker verkligen om att vara med och utveckla och skapa något nytt.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Jag spenderar tid med min familj och vänner. Sen tycker jag om att vara aktiv och hålla mig i form med främst löpning och fitness. Jag har tidigare spelat mycket badminton men min kropp orkar inte  med det längre.”

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknads kommentarer

Nyheter

Vem blir Årets Sparprofil 2023?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Läs mer

Hållbarhetsrapport hösten 2023

Mycket har hänt på hållbarhetsfronten under det senaste året. Vi lanserade vår första artikel 9-fond, anslöt till IIGCC Net Zero Engagement Initiative och utökade vår hållbarhetsrapportering - bara för att nämna några exempel. Läs mer i vår hållbarhetsrapport. 

Läs mer

Lannebo förstärker sälj- och marknadsavdelningen

Vi välkomnar Gustav Larsson som chef för försäljning och marknad (CCO) och Niklas Pantzar som ansvarig för institutionell försäljning på Lannebo.

Läs mer