Rådgivning och förmedling

På Lannebo tror vi på långsiktighet och förtroende. Vi vill alltid göra vårt bästa för att erbjuda våra förmedlare branschens bästa uppdateringar och service.

Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ulrik Emelie

För oss är det viktigt att du som rådgivare känner dig trygg med att lyfta fram Lannebos fonder och vad Lannebo som bolag står för. Vi bokar gärna in dedikerade möten för att berätta om våra fonder och vår syn på marknaden just nu och vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor.

Hos Lannebo finns experter på svenska, nordiska och europeiska bolag. Förvaltare inom företagsobligationer och blandfondsstrategier. Vi har även ett stort fokus på ESG-frågor och ett av Sveriges främsta förvaltarteam inom ny teknik.

Om det är någonting du behöver hjälp med: Hör av dig!

No description

Emelie Wallin

Ansvarig för tredjepartsdistribution

Läs mer
No description

Gustav Larsson

Chief Commercial Officer (CCO)
Läs mer

Lannebo Reflektion

 

Vi trendspanar och omvärldsbevakar dagarna i ända så varför inte dela med oss av våra reflektioner? Prenumerera på Lannebo Reflektion, ett nyhetsbrev med perspektiv och reflektioner om utvecklingen på marknaden och i ekonomin. Räntornas återkomst, konjunkturläget, möjligheterna med AI… högt och lågt! Hittas på Linkedin varje månad.

Lannebo Live

 

Lyssna in till Lannebo Live, en serie webbinarier där vi ger vår syn på marknaden och konjunkturläget, kommenterar aktuella händelser, delar med oss av investeringscase och förklarar hur vi agerar i fonderna. Webbinarierna är livesända och du har möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via en chatt. Anmälan och deltagande är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

Anmäl dig till kommande livesändningar här

Småbolag med Hjalmar3

Lannebo Live: Möjligheter bland småbolagen

Stockholmsbörsens småbolag har fallit under året när räntorna stigit. Men det finns god avkastningspotential i de mindre bolagen när börsen vänder. Lyssna in till Lannebo Live när Hjalmar Ek, förvaltare på Lannebo, berättar om möjligheterna bland småbolagen.

Läs mer
Omslagsbilder

Lannebo Live: Så kan stigande räntor ge dig högre avkastning

Med stigande räntor så får man nu hög avkastning på räntesparande. Lyssna på våra förvaltare Karin Haraldsson och Katarina Ponsbach Carlsson som berättar om hur våra företagsobligationsfonder plötsligt avkastar i nivå med aktier.

Läs mer

Rapporter

Månadsrapporter

Våra månadsvisa rapporter innehåller information om fondernas utveckling och innehav, marknadskommentarer från förvaltarna och hållbarhetsdata.

Faktablad

Här hittar du faktablad för våra fonder. Vi rekommenderar att du läser informationen i faktabladet innan du investerar.

Hållbarhetsrapporter

Fördjupande rapporter om hur vi som aktiva ägare gör konkreta, verkliga avtryck genom våra investeringar.

Lannebo Magasin

Lannebo Magasin är vårt kundmagasin som utkommer en gång per år och innehåller fondfakta, intervjuer, reportage och notiser.

Informationsbroschyr

Ta del av vår informationsbroschyr med fördjupande information om alla våra fonder.