Bli direktkund hos Lannebo

Börja spara hos Lannebo, det är gratis och tar bara några minuter.

Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lannebo kollage3

Välkommen till Lannebo! Hos oss arbetar ett knappt tjugotal fondförvaltare. De besöker fabriker, träffar företagsledningar, arbetar i valberedningar och undersöker nya investeringsmöjligheter. Förvaltarna bedömer dagligen vilka bolag som har bäst förutsättning för att skapa aktieägarvärde. De köper, säljer och viktar om fonderna i takt med hur börsen och bolagen utvecklas. Dessutom ser de till att dina aktieutdelningar återinvesteras och bidrar till avkastningen över tid.

Som sparare hos Lannebo sprider du riskerna genom att investera i fonder istället för i enskilda aktier. Långsiktighet, diversifiering och månadssparande är enkla men beprövade metoder för ett framgångsrikt sparande. Vi är övertygade om att det kommer att löna sig även för dig.

Som kund hos Lannebo får du:

  • Tillgång till hela vårt fondutbud, inklusive våra specialfonder.
  • Inbjudningar till event och webbinarier.
  • Lannebo Magasin direkt hem i brevlådan en gång per år.
  • Nyhetsbrevet Lannebo Marknad & Strategi som skickas ut en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.

Kom igång

 

Börja spara i Lannebos fonder genom att öppna ett investeringssparkonto (ISK) eller ett traditionellt fondkonto.

Du kan enkelt öppna ett konto hos oss med Bank-ID. Om du inte har Bank-ID är du välkommen att kontakta kundservice via telefon 08-5622 5222 eller genom att skicka ett mail till info@lannebo.se så hjälper vi dig.

Vad ska man tänka på när man köper fonder? Läs mer här.

Event och webbinarier

 

Vi vill att du som kund alltid ska ha insyn i vad som händer i fonderna och på marknaden. Därför anordnar vi regelbundet event, seminarier och webbinarier med olika teman där du får träffa förvaltare, portföljbolag och externa talare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om kommande event.

Småbolag med Hjalmar3

Lannebo Live: Möjligheter bland småbolagen

Stockholmsbörsens småbolag har fallit under året när räntorna stigit. Men det finns god avkastningspotential i de mindre bolagen när börsen vänder. Lyssna in till Lannebo Live när Hjalmar Ek, förvaltare på Lannebo, berättar om möjligheterna bland småbolagen.

Läs mer
Omslagsbilder

Lannebo Live: Så kan stigande räntor ge dig högre avkastning

Med stigande räntor så får man nu hög avkastning på räntesparande. Lyssna på våra förvaltare Karin Haraldsson och Katarina Ponsbach Carlsson som berättar om hur våra företagsobligationsfonder plötsligt avkastar i nivå med aktier.

Läs mer
Omslagsbilder2

Lannebo Live: AI – hot eller möjlighet?

Att AI är ett hett ämne råder ju inga tvivel om och det är många som är övertygade om att AI kommer revolutionera världen. Johan Nilke delar med sig av sina insikter om att investera i AI och andra teman inom teknik.

Läs mer

Vi finns här för dig! Hör gärna av dig.


Kundservice

Ring oss på 08-5622 5222
Mejla till info@lannebo.se
Våra öppettider är kl. 9-17 på vardagar.


Direktkundsansvarig

Vill du investera ett större kapital eller har frågor om våra specialfonder, event eller andra direktkundsförmåner? Varmt välkommen att höra av dig till Karin Jilkén, direktkundsansvarig.

No description

Karin Jilkén

Direktkundsansvarig

Läs mer