Bli direktkund hos Lannebo

Börja spara hos Lannebo, det är gratis och tar bara några minuter.

Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lannebo kollage3

Välkommen till Lannebo! Hos oss arbetar ett knappt tjugotal fondförvaltare. De besöker fabriker, träffar företagsledningar, arbetar i valberedningar och undersöker nya investeringsmöjligheter. Förvaltarna bedömer dagligen vilka bolag som har bäst förutsättning för att skapa aktieägarvärde. De köper, säljer och viktar om fonderna i takt med hur börsen och bolagen utvecklas. Dessutom ser de till att dina aktieutdelningar återinvesteras och bidrar till avkastningen över tid.

Som sparare hos Lannebo sprider du riskerna genom att investera i fonder istället för i enskilda aktier. Långsiktighet, diversifiering och månadssparande är enkla men beprövade metoder för ett framgångsrikt sparande. Vi är övertygade om att det kommer att löna sig även för dig.

Som kund hos Lannebo får du:

  • Tillgång till hela vårt fondutbud, inklusive våra specialfonder.
  • Inbjudningar till event och webbinarier.
  • Lannebo Magasin direkt hem i brevlådan en gång per år.
  • Nyhetsbrevet Lannebo Marknad & Strategi som skickas ut en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.

Kom igång

 

Börja spara i Lannebos fonder genom att öppna ett investeringssparkonto (ISK) eller ett traditionellt fondkonto.

Du kan enkelt öppna ett konto hos oss med Bank-ID. Om du inte har Bank-ID är du välkommen att kontakta kundservice via telefon 08-5622 5222 eller genom att skicka ett mail till info@lannebo.se så hjälper vi dig.

För att öppna ISK hos Lannebo vill vi att du först tar del av våra allmänna villkor och förhandsinformation om ISK.

Vi finns här för dig! Hör gärna av dig.


Kundservice

Ring oss på 08-5622 5222
Mejla till info@lannebo.se
Våra öppettider är kl. 9-17 på vardagar.


Direktkundsansvarig

Vill du investera ett större kapital eller har frågor om våra specialfonder, event eller andra direktkundsförmåner? Varmt välkommen att höra av dig till Karin Jilkén, direktkundsansvarig.

No description

Karin Jilkén

Direktkundsansvarig

Läs mer