Ny på jobbet: Jeanette Kangur

Jeanette är ny COO på Lannebo. Hon ansvarar för hur verksamheten och våra olika enheter övergripande ska drivas, fungera och utvecklas framåt.

Jeanette

Hur har din första tid på jobbet varit?“Det har varit en otroligt spännande, lärorik och intensiv period. Jag har lärt känna alla nya kollegor och trivs mycket bra i en organisation med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka är stor.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Min titel är COO. Det innebär i praktiken det övergripande ansvaret för företagets Kundservice, Backoffice, IT och kontoret.”

Vad är roligast med ditt jobb?
“Att få arbeta med att leda ett mycket kompetent gäng, skapa kundnytta och förverkliga Lannebos visioner om framtiden.”

Vad har du gjort tidigare?“Tidigare har jag bland annat varit Head of Clearing & Settlement, Cash Management, Reconciliation & Control och Administrationen på Avanza Bank, Head of Operations på Svea Bank och Redovisningsansvarig för Advokatfirman Okland & Co.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Åker skidor, älskar att vara i naturen, går på konserter och kör MC. Kollar på F1 och åker gärna till de olika banorna med min familj.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Tova_Larsson-1600x900

23 mars 2023

Tova Larsson: “Vi vill att unga ska ha bra koll på sin ekonomi”

Tova Larsson reser land och rike runt och föreläser i skolklasser om privatekonomi. Ett viktigt uppdrag som skapar förutsättningar för ett mer jämställt samhälle. Självklart är Lannebo med och stöttar.

_Z9M8849 1600x900

17 apr. 2023

Frida Bratt: “Fortsätt månadsspara och sälj inte på grund av oro”

Med ett genuint samhällsengagemang och starkt rättvisepatos som bränsle gör hon skillnad för svenskarnas sparande. Vi möter Nordnets sparekonom Frida Bratt som utsetts till Årets Sparprofil av Lannebo.

Martin och Robin utan 10 1600x900

08 maj 2023

Lannebo Sverige Plus prisas

Sverigefonden Lannebo Sverige Plus har på lång, och kort, sikt lyckats skapa mycket fin riskjusterad avkastning. Nu prisas fonden i Refinitiv Lipper Fund Awards.