Ny på jobbet: Jeanette Kangur

Jeanette är ny COO på Lannebo. Hon ansvarar för hur verksamheten och våra olika enheter övergripande ska drivas, fungera och utvecklas framåt.

Jeanette

Hur har din första tid på jobbet varit?“Det har varit en otroligt spännande, lärorik och intensiv period. Jag har lärt känna alla nya kollegor och trivs mycket bra i en organisation med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka är stor.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Min titel är COO. Det innebär i praktiken det övergripande ansvaret för företagets Kundservice, Backoffice, IT och kontoret.”

Vad är roligast med ditt jobb?
“Att få arbeta med att leda ett mycket kompetent gäng, skapa kundnytta och förverkliga Lannebos visioner om framtiden.”

Vad har du gjort tidigare?“Tidigare har jag bland annat varit Head of Clearing & Settlement, Cash Management, Reconciliation & Control och Administrationen på Avanza Bank, Head of Operations på Svea Bank och Redovisningsansvarig för Advokatfirman Okland & Co.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Åker skidor, älskar att vara i naturen, går på konserter och kör MC. Kollar på F1 och åker gärna till de olika banorna med min familj.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

SaraRossiPhotography-5

07 dec. 2022

Årets Sparprofil 2022: Frida Bratt

Nordnets sparekonom Frida Bratt prisas som den person som gjort de viktigaste insatserna för svenskarnas sparande 2022.

Team_Karin_Katarina_PC_RGB 1600x900

20 jan. 2023

Tre anledningar att välja Lannebo Sustainable Corporate Bond

Lannebo Sustainable Corporate Bond fyller tre år i februari. Vad passar bättre än att lista tre skäl till att spara i fonden? Häng med!

KatarinaMaria

03 feb. 2023

Huvudlös ägarstyrning hotar spararna

"Tre av Stockholmsbörsens fem största ägare arbetar inte alls för att utvärdera eller tillsätta bolagsstyrelser. Det är ett oansvarigt beteende som riskerar att urholka den svenska företagsdemokratin", säger Lannebos hållbarhetsteam Katarina Hammar och Maria Nordqvist.