Den 25/5 stänger fonderna och kundservice klockan 13.00. Mer info om handelsdagar:

Handelskalender 2022

Ny på jobbet: Karin Jilkén

Karin Jilkén är ny på Lannebo som direktkundsansvarig. Med en gedigen erfarenhet från finansbranschen ska hon sätta guldkant på kundupplevelsen.

Nya medarebetare (1)

Hur har första tiden på jobbet varit?
“Det är jätteroligt att vara på plats, lära känna alla nya kollegor och även Lannebo som varumärke. Jag har verkligen sett fram emot att komma igång. Det är spännande att gå från storbank till ett fondbolag med kortare beslutsvägar och mindre byråkrati, jag har redan fått många kreativa idéer som jag ser fram emot att få förverkliga!”

Vad är ditt uppdrag på Lannebo?
“Min titel är Manager Private Clients & Events.  Det innebär att jag ska fokusera på relationen med våra privatkunder, driva affären framåt och även skapa härliga upplevelser och event där vi alla kan mötas nu när det börjar bli möjligt igen.”

Kan du berätta om din karriärresa hittills och hur du hamnade på Lannebo?
“Jag har jobbat inom finansbranchen med kundrelationer och försäljning genom marknadsföring i olika former. Jag har bred och lång erfarenhet som Event Manager både inom Private Banking och Corporate & Institutions på Danske Bank. Jag har även erfarenhet från Unga Aktiesparare och Brummer och Partners. Jag sökte mig till Lannebo för jag tycker om nytänket, kulturen och fonderna.”

Du har också en examen i psykologi och en i kriminologi, eller hur?
“Ja, jag hade en dröm om att bli kriminolog. Det är spännande att förstå varför människor begår brott. Nu har jag väl mest användning för det jag lärde mig i form av metod som statistik, källkritik och skrivande.”

Vad är det roligaste med ditt jobb?
“Att få träffa kunder och skapa möjligheter för intressanta sammanhang. Vi är ju fortfarande i en pandemi där förutsättningarna ändras, det gäller att tänka nytt, hitta nya möjligheter och skapa kreativa lösningar.”

Vad gör du när du inte arbetar?
“Spelar tennis, åker skidor, sjunger i kör, leker med min son och umgås med familj och vänner.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

REFINITIV LIPPER FUND AWARDS

12 apr. 2022

Lannebo Norden Hållbar prisas som bästa Nordenfond

Förvaltarduon Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf om nyckeln till framgången med Lannebo Norden Hållbar. "Vi har vågat satsa på bolag som nog har förbigått många andra."

Namnlös design

02 maj 2022

Ny på jobbet: Felix Lundqvist

Felix Lundqvist jobbar vid sidan av studierna på Lannebos marknadsavdelning. Ett sätt att få verklig inblick i finansbranschen. 

Namnlös design (6)

17 maj 2022

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som hållbarhetsansvarig 

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som ny chef för hållbarhet och ägarstyrning. Hon kommer närmast från rollen som Head of Active Ownership på Nordea Asset Management.