Jessica Malmfors

VD

Jessica Malmfors arbetar som VD för Lannebo. Jessica kommer närmast från Nordea Investment Management där hon arbetade som VD. Dessförinnan drev hon ett eget konsultbolag där hon kombinerade rådgivning mot finansiella bolag med att vara med i starten av bolaget Stockfiller. Hon har även arbetat som VD för Skandia Fonder. Jessica har en jur kand från Uppsala universitet. Hon har varit anställd på Lannebo sedan 2021.

Artiklar
IMG_3979 kopiera

Föräldrar sparar mer till sina söner än till sina döttrar

Hur kan det komma sig att vi fortfarande lever i ett finansiellt ojämlikt samhälle? I dag på den internationella kvinnodagen skriver Jessica Malmfors, Lannebos VD, om stereotyper och värderingar, varför sparandet skiljer sig mellan könen och om ett möte i Riksdagen med jämställdhetsministern Paulina Brandberg.

Läs mer
Gustav Färg

Lannebo förstärker sälj- och marknadsavdelningen

Vi välkomnar Gustav Larsson som chef för försäljning och marknad (CCO) och Niklas Pantzar som ansvarig för institutionell försäljning på Lannebo.

Läs mer
JessicaMalmfors-vägg

Jessica Malmfors: “Aktivt ägande är nyckeln till framgång”

Som nybliven vd leder Jessica Malmfors en generationsväxling på Lannebo. Ett av hennes huvudmål är att locka en ny generation fondsparare.

Läs mer