Investera i en specialfond

Läs mer om hur du går till väga för att investera i någon av våra specialfonder.

Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fastighetsfond Select

 

Investera i fonden

Som kund hos oss på Lannebo har du möjlighet att investera i  Fastighetsfond Select, en fokuserad fastighetsfond för dig som tror på nordiska bygg- och fastighetsbolag. Om du inte redan är kund kan du öppna ett konto här.

Fonden handlas månadsvis och lägsta första investeringsbelopp är 100 000 kronor.

Gör en engångsinsättning

Om du redan är andelsägare i fonden går det bra med insättningar från 100 kr. Vid köp måste pengarna vara oss tillhanda senast två bankdagar innan sista bankdagen i månaden. Bryttiden är 16.00.

Engångsinsättningar sker via Bankgiro, se nedan.

Bangiro ISK: 337-9922. Ange ditt ISK-nummer som referens/OCR.

Bankgiro fondkonto: 5729-8523. Ange ditt fondkontonummer/personnummer som refeferens/OCR.

Sälj fondandelar

Försäljning av fonden sker genom inloggning på hemsidan. Vid sälj måste ordern vara oss till handa minst 15 bankdagar innan sista bankdagen. Bryttiden är 16.00.

Om du saknar BankID kan du kontakta kundservice.

 

Småbolag Select

 

Investera i fonden

Som kund hos oss på Lannebo har du möjlighet att investera i Småbolag Select, en spetsig småbolagsfond där förvaltarna har större utrymme att skapa avkastning. Om du inte redan är kund kan du öppna ett konto här.

Fonden handlas månadsvis och lägsta första investeringsbelopp är 100 000 kronor.

Gör en engångsinsättning

Om du redan är andelsägare i fonden går det bra att göra insättningar från 20 000 kronor. Vid köp måste pengarna vara oss tillhanda senast två bankdagar innan sista bankdagen i månaden. Bryttiden är 16.00. Engångsinsättningar sker via Bankgiro, se nedan.

Bankgiro ISK: 337-9922. Ange ditt ISK-nummer som referens/OCR.

Bankgiro fondkonto: 5578-8004. Ange ditt fondkontonummer/personnummer som OCR.

Sälj fondandelar

Försäljning av fonden sker här. Vid sälj måste ordern vara oss till handa minst 5 bankdagar innan sista bankdagen. Bryttiden är 16.00. Om du saknar BankID kan du kontakta kundservice.

 

Microcap

 

MicroCap är en exklusiv fond som endast är tillgänglig för våra direktkunder. Fonden investerar i börsens minsta bolag i Norden med tonvikt på Sverige. Fonden är för närvarande stängd för insättmningar, men du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om möjligheten att investera i fonden.

 

Nanocap

 

NanoCap är en exklusiv fond som endast är tillgänglig för våra direktkunder. Fonden har friare placeringsregler än en traditionell aktiefond, och investerar i lönsamma små bolag med fokus på Sverige. Handlas 1 ggr/mån (sista bankdagen). Fonden stänger för nyinsättningar vid en fondförmögenhet på 2 miljarder kronor. Kontakta oss om du vill veta mer om möjligheten att investera i fonden.

Direktkundsansvarig

Vill du veta mer om möjligheten att investera i våra specialfonder? Varmt välkommen att kontakta Karin Jilkén, direktkundsansvarig.

No description

Karin Jilkén

Direktkundsansvarig

Läs mer