Content Manager (deltid)

Studerar du på universitetet och har intresse för finansiell ekonomi och marknadsföring? Söker du ett intressant, lärorikt och meriterande arbete att kombinera med studierna? Har du ett intresse för aktie- och räntemarknaden? Här är det perfekta jobbet för dig!

Lannebo är ett framgångsrikt oberoende fondbolag med aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Vi är idag 45 anställda med kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Vi söker dig som studerar och vill arbeta extra på vår marknadsavdelning.

Beskrivning – Content Manager
Som Content Manager på marknadsavdelningen arbetar du med produktion och distribution av informations- och marknadsföringsmaterial. Arbetet är varierande och vi producerar själva allt ifrån video till årsrapporter samtidigt som vi samarbetar med byråer inom design-, webbutveckling och marknadsföring. Du kommer att rapportera direkt till kommunikations- och marknadschefen och rollen innebär goda möjligheter att utvecklas.

Lannebo kan erbjuda ett intressant och utvecklande extraarbete, ett brett socialt nätverk och en familjär företagskultur. Arbetet är meriterande och ger en god inblick i det dagliga arbetet inom marknadsföring och kommunikation och innebär även en möjlighet att lära sig hur ett fondbolag fungerar.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, har talang för skrivande eller känsla för design och har ett starkt intresse för sparande, aktier och fonder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i program såsom Indesign, Powerpoint, WordPress (eller liknande CMS), Mailchimp, Photoshop och Adobe Illustrator. Erfarenhet av onlinemarknadsföring och innehållsproduktion är meriterande men inget krav.

Jobbet omfattar cirka en dag i veckan under ordinarie arbetstid. Vid vissa tidpunkter, så som efter hel- och halvårsskiften ser vi gärna att du kan arbeta lite mer medan andra perioder kan vara lugnare.

Vi tillhandahåller ett introduktionsprogram i samband med att du börjar arbeta hos oss.

Placering
Lannebos kontor i centrala Stockholm.

Tillträde
Snarast.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta kommunikations- och marknadschef Viktor Ström på telefon: 0730 69 67 12 eller e-post: viktor.strom@lannebo.se.

Du skickar din ansökan till ansokan@lannebo.se.

Sista ansökningsdag är den 15 maj 2021, urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt gymnasie- och universitetsbetyg.