Per Trygg

Förvaltare och ägaransvarig

Per Trygg arbetar som fondförvaltare för Lannebo Småbolag och Lannebo Småbolag Select. Han är även ansvarig för ägarstyrning på Lannebo. Han har varit anställd på Lannebo sedan 2021.

Fakta Per Trygg

Född: 1969
Utbildning: Civilekonom, Uppsala Universitet
Bakgrund: Aragon Securities aktieanalytiker 1996, MTG Group business controller 1997-1998, SEB Aktie- och kreditanalytiker 1998-2007, SEB Investment Management förvaltare småbolagsfonder 2007-2021, Lannebo Fonder förvaltare 2021–.


 

Artiklar
Småbolag

Lannebo Småbolag – En ledande PPM-fond!

Tänk dig ett system där varje svensk kan påverka sin framtida pension genom att välja hur delar av den ska investeras. Det är precis vad Premiepensionssystemet (PPM) erbjuder, och nu firar det snart 25 år. Under denna tid har tusentals svenskar kunnat välja mellan en mängd fonder för att öka sitt pensionskapital.

Läs mer
PerTrygg-sittande 1600×900

I trygga händer

Per Trygg är en av Sveriges mest prisade förvaltare. Här berättar han om sin framgångsrika investeringsfilosofi, faran med indexförvaltning och sin nya roll som ägaransvarig på Lannebo.

Läs mer
PerTrygg-ute – kopia2

Intervju: Trygg förvaltning

Investeringar i mindre bolag är hjärtat i Lannebos förvaltning, och har sedan starten för två decennier sedan gett en mycket hög avkastning. Nu fortsätter den framgångsrika strategin med Per Trygg vid rodret. En förvaltare som har sin egen syn på hur man hittar de bästa bolagen.

Läs mer