Den 25/5 stänger fonderna och kundservice klockan 13.00. Mer info om handelsdagar:

Handelskalender 2022

Lannebo-sponsrade UF nominerade till fredspriset

Organisationen bakom Ung Företagsamhet, som Lannebo sponsrar, är nominerade till Nobels fredspris. "Ett fantastiskt erkännande".

33922325848_9d7526342f_k

Lannebo är sedan årsskiftet partner till den ideella organisationen Ung Företagsamhet (UF) som utbildar gymnasieelever i Sverige i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande.
“Lannebos investeringsfilosofi har sedan start varit att investera i företag och inte i en siffra på dataskärmen. Välskötta och framgångsrika företag är avgörande för en god värdeutveckling i Lannebos fonder. Därför är det naturligt för oss att stödja nästa generations företagande. Lannebo startades för drygt tjugo år sedan med en idé och vilja att skapa något eget, så vi har själva egna insikter och erfarenhet av företagande”, säger Mats Gustafsson

UF ingår i den globala och ideella utbildningsorganisationen JA Worldwide som nu har nominerats till Nobels fredspris 2022. JA Worldwides nomineras till priset mot bakgrund av organisationens framgångar med att stärka ungdomars egen förmåga att hantera sin ekonomiska situation.
“Nomineringen av JA Worldwide till Nobels fredspris är ett fantastiskt erkännande av nätverkets arbete att utbilda unga i ekonomi och företagande”, säger Mats Gustafsson.

Läs mer om Lannebos samhällsengagemang här

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

REFINITIV LIPPER FUND AWARDS

12 apr. 2022

Lannebo Norden Hållbar prisas som bästa Nordenfond

Förvaltarduon Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf om nyckeln till framgången med Lannebo Norden Hållbar. "Vi har vågat satsa på bolag som nog har förbigått många andra."

Namnlös design

02 maj 2022

Ny på jobbet: Felix Lundqvist

Felix Lundqvist jobbar vid sidan av studierna på Lannebos marknadsavdelning. Ett sätt att få verklig inblick i finansbranschen. 

Namnlös design (6)

17 maj 2022

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som hållbarhetsansvarig 

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som ny chef för hållbarhet och ägarstyrning. Hon kommer närmast från rollen som Head of Active Ownership på Nordea Asset Management.