Lannebo-sponsrade UF nominerade till fredspriset

Organisationen bakom Ung Företagsamhet, som Lannebo sponsrar, är nominerade till Nobels fredspris. "Ett fantastiskt erkännande".

33922325848_9d7526342f_k

Lannebo är sedan årsskiftet partner till den ideella organisationen Ung Företagsamhet (UF) som utbildar gymnasieelever i Sverige i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande.
“Lannebos investeringsfilosofi har sedan start varit att investera i företag och inte i en siffra på dataskärmen. Välskötta och framgångsrika företag är avgörande för en god värdeutveckling i Lannebos fonder. Därför är det naturligt för oss att stödja nästa generations företagande. Lannebo startades för drygt tjugo år sedan med en idé och vilja att skapa något eget, så vi har själva egna insikter och erfarenhet av företagande”, säger Mats Gustafsson

UF ingår i den globala och ideella utbildningsorganisationen JA Worldwide som nu har nominerats till Nobels fredspris 2022. JA Worldwides nomineras till priset mot bakgrund av organisationens framgångar med att stärka ungdomars egen förmåga att hantera sin ekonomiska situation.
“Nomineringen av JA Worldwide till Nobels fredspris är ett fantastiskt erkännande av nätverkets arbete att utbilda unga i ekonomi och företagande”, säger Mats Gustafsson.

Läs mer om Lannebos samhällsengagemang här

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Namnlös design (12)

15 sep. 2022

Ny på jobbet: Christian Herold

Christin Herold arbetar med tredjepartsdistribution på Lannebos försäljningsavdelning. En roll som innebär många spännande möten.

Namnlös design (13)

19 sep. 2022

Vem blir årets sparprofil 2022?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Namnlös design (14)

29 sep. 2022

Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.