Lannebo stöttar Röda Korset i Ukraina

Lannebo bidrar till Röda Korsets arbete i krigsdrabbade Ukraina.

Lannebo stödjer det ukrainska folket i deras kamp för fred, frihet och demokrati. (1)

En stor del av världens länder har tagit ställning mot Rysslands invasion av Ukraina. För oss på Lannebo är det också självklart att stödja det ukrainska folket i deras strävan mot fred, frihet och demokrati.

Vi har därför undersökt vad vi kan göra för att hjälpa och landat i att en organisation som kan göra viktiga insatser för det ukrainska folket just nu är Röda Korset. Lannebo kommer därför att donera pengar till Röda Korset i Ukraina.

Att donera till en organisation som Röda Korset kan givetvis verka futtigt när det är tydligt att Ukraina i detta läge också behöver militär hjälp för att stå emot den pågående ryska invasionen. Detta är dock en fråga som vi inte kan styra. Hur Sverige och övriga nationer besvarar Ukrainas förfrågningar om militär hjälp ligger i händerna på våra folkvalda politiker. Vi har respekt för att det är en komplex fråga.

Våra tankar går till de människor som redan har dödats och skadats, deras anhöriga och de många som riskerar att få sätta livet till den kommande tiden.

Här kan du läsa mer om Röda Korsets arbete i Ukraina.

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Namnlös design (12)

15 sep. 2022

Ny på jobbet: Christian Herold

Christin Herold arbetar med tredjepartsdistribution på Lannebos försäljningsavdelning. En roll som innebär många spännande möten.

Namnlös design (13)

19 sep. 2022

Vem blir årets sparprofil 2022?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Namnlös design (14)

29 sep. 2022

Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.