Den 25/5 stänger fonderna och kundservice klockan 13.00. Mer info om handelsdagar:

Handelskalender 2022

Lannebo stöttar Röda Korset i Ukraina

Lannebo bidrar till Röda Korsets arbete i krigsdrabbade Ukraina.

Lannebo stödjer det ukrainska folket i deras kamp för fred, frihet och demokrati. (1)

En stor del av världens länder har tagit ställning mot Rysslands invasion av Ukraina. För oss på Lannebo är det också självklart att stödja det ukrainska folket i deras strävan mot fred, frihet och demokrati.

Vi har därför undersökt vad vi kan göra för att hjälpa och landat i att en organisation som kan göra viktiga insatser för det ukrainska folket just nu är Röda Korset. Lannebo kommer därför att donera pengar till Röda Korset i Ukraina.

Att donera till en organisation som Röda Korset kan givetvis verka futtigt när det är tydligt att Ukraina i detta läge också behöver militär hjälp för att stå emot den pågående ryska invasionen. Detta är dock en fråga som vi inte kan styra. Hur Sverige och övriga nationer besvarar Ukrainas förfrågningar om militär hjälp ligger i händerna på våra folkvalda politiker. Vi har respekt för att det är en komplex fråga.

Våra tankar går till de människor som redan har dödats och skadats, deras anhöriga och de många som riskerar att få sätta livet till den kommande tiden.

Här kan du läsa mer om Röda Korsets arbete i Ukraina.

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

REFINITIV LIPPER FUND AWARDS

12 apr. 2022

Lannebo Norden Hållbar prisas som bästa Nordenfond

Förvaltarduon Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf om nyckeln till framgången med Lannebo Norden Hållbar. "Vi har vågat satsa på bolag som nog har förbigått många andra."

Namnlös design

02 maj 2022

Ny på jobbet: Felix Lundqvist

Felix Lundqvist jobbar vid sidan av studierna på Lannebos marknadsavdelning. Ett sätt att få verklig inblick i finansbranschen. 

Namnlös design (6)

17 maj 2022

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som hållbarhetsansvarig 

Lannebo rekryterar Katarina Hammar som ny chef för hållbarhet och ägarstyrning. Hon kommer närmast från rollen som Head of Active Ownership på Nordea Asset Management.