Lannebo.se får nytt utseende

Vi lanserar vår nya hemsida med uppdaterad visuell identitet.
Nyheter
Lannebo-header-stills_v01_tk02

Nu lanserar Lannebo en ny hemsida med uppdaterad visuell identitet. Det är en del av ett större varumärkesarbete som kommer att implementeras successivt. Syftet är att tydligare visa vilka vi är – och vart vi är på väg.

Utvecklingen av hemsidan är en ständigt pågående process och en del sidor är under uppbyggnad. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 08 – 5622 5222 eller info@lannebo.se.

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknads kommentarer

Nyheter

Vem blir Årets Sparprofil 2023?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Läs mer

Hållbarhetsrapport hösten 2023

Mycket har hänt på hållbarhetsfronten under det senaste året. Vi lanserade vår första artikel 9-fond, anslöt till IIGCC Net Zero Engagement Initiative och utökade vår hållbarhetsrapportering - bara för att nämna några exempel. Läs mer i vår hållbarhetsrapport. 

Läs mer

Lannebo förstärker sälj- och marknadsavdelningen

Vi välkomnar Gustav Larsson som chef för försäljning och marknad (CCO) och Niklas Pantzar som ansvarig för institutionell försäljning på Lannebo.

Läs mer