Webb-TV: Peter Lagerlöf kommenterar marknadsläget

Se förvaltare Peter Lagerlöf i Ekonomi- och finansnyheterna där han lyfter några favoritaktier och kommenterar marknadsläget.

Peter Lagerlöf EFN ny nyhetsbild

Kindred har länge varit ett stort innehav i de fonder som Peter Lagerlöf förvaltar.

– Det är ett välskött bolag som gjort en del viktiga förvärv och som visar potential att växa rejält framöver. Kindred sticker ut i sin bransch , säger Peter Lagerlöf.

Ett nytt portföljbolag som Peter Lagerlöf lyfter är Axfood. Aktien har det senaste året gått sämre än konkurrenten ICA, vilket är omotiverat då Axfood nyligen gjort viktiga förvärv och ökar sin marknadsandel inom livsmedel online.

Vidare i sändningen kommenterar Peter Lagerlöf marknadsläget där börserna visar på låg volatilitet och lätt stigande kurser. Han visar även på statistik kring konsumtion med fokus på USA samt de stora bolagens (FAANG) betydelse för börsutvecklingen i USA.

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

_DSC8571 2

16 sep. 2020

Soffliggaren som försvarar PPM

För 20 år sedan valde Göran Espelund att placera sin premiepension i tre Lannebofonder. Sedan dess har han legat still. "Jag har legat i en förhållandevis dyr men väldigt lönsam soffa", säger Göran Espelund.

Alfen

17 sep. 2020

Elbilsvinnare vid sidan om Tesla

Att bilar i framtiden främst kommer att drivas av elektricitet är en självklarhet. Men hur kan man som investerare få exponering mot trenden utan att köpa in sig i ett extremvärderat Tesla? Lannebos förvaltare Carsten Dehn och Helen Broman tipsar om hur de själva tänker.

_DSC3347 nyhet

23 sep. 2020

Nystart för världen

Hur kommer världen att förändras de kommande 20 åren? När toppförvaltarna Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf siar om utvecklingen post-corona blir prognosen allt positivare, ju mer tid som går.