Junior retailsäljare sökes!

Är du intresserad av kapitalförvaltning? Har du sinne för siffror och intresse för ekonomi och omvärld? Är du en driven säljare som brinner för att skapa värde hos slutkund? Då har vi drömjobbet för dig. Lannebo Fonder grundades år 2000 och är idag ett av de större fristående fondbolagen i Sverige med ett förvaltat kapital på drygt 70 miljarder kronor. Vi är 38 anställda och har kontor i Stockholm och Köpenhamn. Våra kunder består av såväl privatpersoner som stora institutioner. Nu behöver vi förstärkning!

dummy

Junior retailsäljare

Din uppgift: Du kommer att fungera som Lannebo Fonders ansikte utåt. Som retailsäljare hos oss blir din roll att bygga upp och underhålla kontakter med nya och befintliga återförsäljare. En stor del av din tid kommer du att tillbringa på resande fot, på besök ute hos försäkringsmäklare, banker och försäkringsbolag runtom i landet. Detta innebär en hel del sena kvällar och tidiga morgnar.

Dina möjligheter: Hos oss möter du en framgångsrik och öppen miljö där du själv har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete. Kraven finns där – men förstås även glädjen!

Din profil: Du är initiativrik, säljinriktad och har en stark ansvarskänsla. Du agerar strukturerat och är en god kommunikatör i både tal och skrift, med hög social kompetens. Du bör känna dig trygg i att tala inför större grupper. Du får gärna ha några års erfarenhet men kan också komma direkt från en högskoleutbildning, troligtvis inom ekonomi. Din personlighet är minst lika viktig som de formella meriterna. Vi sätter stort värde vid att du är trygg som person med taktkänsla och inkänningsförmåga.


Ansökan
: Din ansökan med CV skickar du märkt ”Säljare Retail” senast den 30:e oktober till ansokan@lannebofonder.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Sundqvist på tel. 070-440 10 81.

Läs mer om Lannebo Fonder

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

_DSC8571 2

16 sep. 2020

Soffliggaren som försvarar PPM

För 20 år sedan valde Göran Espelund att placera sin premiepension i tre Lannebofonder. Sedan dess har han legat still. "Jag har legat i en förhållandevis dyr men väldigt lönsam soffa", säger Göran Espelund.

Alfen

17 sep. 2020

Elbilsvinnare vid sidan om Tesla

Att bilar i framtiden främst kommer att drivas av elektricitet är en självklarhet. Men hur kan man som investerare få exponering mot trenden utan att köpa in sig i ett extremvärderat Tesla? Lannebos förvaltare Carsten Dehn och Helen Broman tipsar om hur de själva tänker.

_DSC3347 nyhet

23 sep. 2020

Nystart för världen

Hur kommer världen att förändras de kommande 20 åren? När toppförvaltarna Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf siar om utvecklingen post-corona blir prognosen allt positivare, ju mer tid som går.