Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.

Namnlös design (14)

Hur har din första tid på jobbet varit?“Lärorik och intensiv. Det känns som att jag kommit in snabbt i rollen och direkt kan bidra med min tekniska kompetens.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar deltid som förvaltningsassistent parallellt med studier till civilingenjör på KTH. Hittills har jobbet gått ut på att med hjälp av programmering hämta hållbarhetsdata från olika datakällor för att underlätta förvaltningsavdelningens hållbarhetsanalyser och rapportering.”

Vad är roligast med ditt jobb?
“Att jobba tillsammans med kollegor som har kompletterande expertiser, och tillsammans bygga något användbart som ingen av oss hade kunnat göra på egen hand. Jag tycker också att det är väldigt givande att automatisera eller effektivisera processer som tidigare gjorts manuellt, för att spara tid.”

Vad har du gjort tidigare?“Innan jag började på Lannebo har jag gjort värnplikt och jobbat med skadereglering på Trygg-Hansa samt datarapportering på Millistream Market Data. Jag är även avdankad fotbollsdomare.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Då jag varken jobbar eller pluggar gillar jag att träna, resa och äta god mat.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

City_16-9

28 feb. 2023

Stark start men hur blir resten av året?

Rekordhög inflation, stigande räntor och en orolig omvärld. Att förutspå hur marknaden utvecklar sig under året är ingen enkel uppgift. Vi frågade tre av Lannebos fondförvaltare hur de tror att året blir.

GreenTransition sajt

03 mars 2023

Lannebo Europe Green Transition – en fond utan kompromisser

Inte vilken grön fond som helst, utan av en mörkare nyans. Lannebo Europe Green Transition, som lanserades i höstas, kompromissar inte med hållbarheten.

Team_Karin_Katarina_PC_RGB 1600x900

09 mars 2023

Comeback för räntor – så mycket avkastar räntefonderna

Stigande marknadsräntor innebär stigande förräntningstakt i företagsobligationsfonder. Se förräntningstakten för Lannebos fonder.