Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.
Nyheter
Namnlös design (14)

Hur har din första tid på jobbet varit?“Lärorik och intensiv. Det känns som att jag kommit in snabbt i rollen och direkt kan bidra med min tekniska kompetens.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar deltid som förvaltningsassistent parallellt med studier till civilingenjör på KTH. Hittills har jobbet gått ut på att med hjälp av programmering hämta hållbarhetsdata från olika datakällor för att underlätta förvaltningsavdelningens hållbarhetsanalyser och rapportering.”

Vad är roligast med ditt jobb?
“Att jobba tillsammans med kollegor som har kompletterande expertiser, och tillsammans bygga något användbart som ingen av oss hade kunnat göra på egen hand. Jag tycker också att det är väldigt givande att automatisera eller effektivisera processer som tidigare gjorts manuellt, för att spara tid.”

Vad har du gjort tidigare?“Innan jag började på Lannebo har jag gjort värnplikt och jobbat med skadereglering på Trygg-Hansa samt datarapportering på Millistream Market Data. Jag är även avdankad fotbollsdomare.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Då jag varken jobbar eller pluggar gillar jag att träna, resa och äta god mat.”

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknads kommentarer

Nyheter

Vem blir Årets Sparprofil 2023?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Läs mer

Hållbarhetsrapport hösten 2023

Mycket har hänt på hållbarhetsfronten under det senaste året. Vi lanserade vår första artikel 9-fond, anslöt till IIGCC Net Zero Engagement Initiative och utökade vår hållbarhetsrapportering - bara för att nämna några exempel. Läs mer i vår hållbarhetsrapport. 

Läs mer

Lannebo förstärker sälj- och marknadsavdelningen

Vi välkomnar Gustav Larsson som chef för försäljning och marknad (CCO) och Niklas Pantzar som ansvarig för institutionell försäljning på Lannebo.

Läs mer