Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.

Namnlös design (14)

Hur har din första tid på jobbet varit?“Lärorik och intensiv. Det känns som att jag kommit in snabbt i rollen och direkt kan bidra med min tekniska kompetens.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar deltid som förvaltningsassistent parallellt med studier till civilingenjör på KTH. Hittills har jobbet gått ut på att med hjälp av programmering hämta hållbarhetsdata från olika datakällor för att underlätta förvaltningsavdelningens hållbarhetsanalyser och rapportering.”

Vad är roligast med ditt jobb?
“Att jobba tillsammans med kollegor som har kompletterande expertiser, och tillsammans bygga något användbart som ingen av oss hade kunnat göra på egen hand. Jag tycker också att det är väldigt givande att automatisera eller effektivisera processer som tidigare gjorts manuellt, för att spara tid.”

Vad har du gjort tidigare?“Innan jag började på Lannebo har jag gjort värnplikt och jobbat med skadereglering på Trygg-Hansa samt datarapportering på Millistream Market Data. Jag är även avdankad fotbollsdomare.”

Vad gör du när du inte jobbar?
“Då jag varken jobbar eller pluggar gillar jag att träna, resa och äta god mat.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Nicklas Andersson Avanza Årets Sparprofil

03 nov. 2022

Finalist Årets Sparprofil 2022: Nicklas Andersson

Finns det egentligen någon som brinner lika mycket för aktier som Nicklas Andersson? Med en entusiasm som kan flytta berg sprider han sparinspiration till såväl proffs som nybörjare.

FINALIST (2)

03 nov. 2022

Finalist Årets Sparprofil 2022: Henrik Johansson

Henrik Johansson visar med engagemang, kunskap och nyfikenhet en ny generation sparare rätt i sitt sparande. En insats som gör skillnad.

arets-sparprofil-2022

24 nov. 2022

Tät kamp om titeln Årets Sparprofil

Bara en vecka återstår av omröstningen till Årets Sparprofil. Två välkända sparekonomer har tagit ledningen när upploppet närmar sig.