Ny på jobbet: Christian Herold

Christin Herold arbetar med tredjepartsdistribution på Lannebos försäljningsavdelning. En roll som innebär många spännande möten.

Namnlös design (12)

Hur har din första tid på jobbet varit?
“Jag började på Lannebo i maj 2022 och min första tid har varit hektisk och fruktansvärt rolig. Jag tycker att jag har kommit in bra i organisationen och teamet och alla har varit väldigt trevliga och välkomnande. Att det redan från dag ett fanns en tydlig introduktionsplan med alla olika delar inom företaget bidrog till att jag snabbt kom in i gemenskapen och lärde känna kollegorna. När väl introduktionen var klar var det bara att köra i gång. Att få det förtroendet direkt betyder mycket och gör det extra kul att gå till nya jobbet.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar som säljare med fokus på tredjepartsdistribution.”

Vad är roligast med ditt jobb?“Det absolut roligaste är att få träffa mycket nya människor och besöka så många olika platser i Sverige. Ingen dag är den andra lik, ena dagen är man i Göteborg och den andra i Karlshamn. Man träffar allt från enmansföretag till stora rikstäckande organisationer. Det är den mixen som gör varje dag och kundmöte så varierande och roligt. Sen måste jag förstås nämna kollegorna, högt i tak och många skratt i kombination med otroligt mycket kunskap.”

Vad har du gjort tidigare?“Jag har arbetat inom bank och finans sedan 2008. Senast kommer jag från ett lite mindre fondbolag där jag också jobbade med sälj och distribution.”

Vad gör du när du inte jobbar?“Min fritid består av att hänga med familjen, sambon och två döttrar, en på snart 2 år och en ca 1,5 månader. Vi har även precis flyttat, så just nu är det en hel del att stå i på hemmafronten. Annars gillar jag att hänga på landstället, gå ut äta, umgås med vänner och sport i allmänhet.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Jeanette

13 dec. 2022

Ny på jobbet: Jeanette Kangur

Jeanette är ny COO på Lannebo. Hon ansvarar för hur verksamheten och våra olika enheter övergripande ska drivas, fungera och utvecklas framåt.

Team_Karin_Katarina_PC_RGB 1600x900

20 jan. 2023

Tre anledningar att välja Lannebo Sustainable Corporate Bond

Lannebo Sustainable Corporate Bond fyller tre år i februari. Vad passar bättre än att lista tre skäl till att spara i fonden? Häng med!

KatarinaMaria

03 feb. 2023

Huvudlös ägarstyrning hotar spararna

"Tre av Stockholmsbörsens fem största ägare arbetar inte alls för att utvärdera eller tillsätta bolagsstyrelser. Det är ett oansvarigt beteende som riskerar att urholka den svenska företagsdemokratin", säger Lannebos hållbarhetsteam Katarina Hammar och Maria Nordqvist.