Ny på jobbet: Christian Herold

Christin Herold arbetar med tredjepartsdistribution på Lannebos försäljningsavdelning. En roll som innebär många spännande möten.

Namnlös design (12)

Hur har din första tid på jobbet varit?
“Jag började på Lannebo i maj 2022 och min första tid har varit hektisk och fruktansvärt rolig. Jag tycker att jag har kommit in bra i organisationen och teamet och alla har varit väldigt trevliga och välkomnande. Att det redan från dag ett fanns en tydlig introduktionsplan med alla olika delar inom företaget bidrog till att jag snabbt kom in i gemenskapen och lärde känna kollegorna. När väl introduktionen var klar var det bara att köra i gång. Att få det förtroendet direkt betyder mycket och gör det extra kul att gå till nya jobbet.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar som säljare med fokus på tredjepartsdistribution.”

Vad är roligast med ditt jobb?“Det absolut roligaste är att få träffa mycket nya människor och besöka så många olika platser i Sverige. Ingen dag är den andra lik, ena dagen är man i Göteborg och den andra i Karlshamn. Man träffar allt från enmansföretag till stora rikstäckande organisationer. Det är den mixen som gör varje dag och kundmöte så varierande och roligt. Sen måste jag förstås nämna kollegorna, högt i tak och många skratt i kombination med otroligt mycket kunskap.”

Vad har du gjort tidigare?“Jag har arbetat inom bank och finans sedan 2008. Senast kommer jag från ett lite mindre fondbolag där jag också jobbade med sälj och distribution.”

Vad gör du när du inte jobbar?“Min fritid består av att hänga med familjen, sambon och två döttrar, en på snart 2 år och en ca 1,5 månader. Vi har även precis flyttat, så just nu är det en hel del att stå i på hemmafronten. Annars gillar jag att hänga på landstället, gå ut äta, umgås med vänner och sport i allmänhet.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Namnlös design (10)

14 sep. 2022

Ny på jobbet: Adam Hansson

Adam Hansson är nyanställd som aktie- och kreditanalytiker i Lannebos förvaltningsorganisation. En roll som innebär att få fördjupa sig i mängder av bolag.

Namnlös design (13)

19 sep. 2022

Vem blir årets sparprofil 2022?

Vem har gjort den viktigaste insatsen för svenskarnas sparande i år? Det kommer Lannebo tillsammans med tidningen Affärsvärlden och en namnkunnig jury att ta reda på i årets upplaga av den prestigefulla tävlingen Årets Sparprofil.

Namnlös design (14)

29 sep. 2022

Ny på jobbet: Love Redin

Love Redin studerar på KTH och jobbar extra som förvaltningsassistent. Ett jobb som innebär att använda programmeringskunskaper i praktiken.