Tisdagen den 6 juni är våra fonder stängda för handel till följd av Sveriges nationaldag.

Till handelskalender

Ny på jobbet: Christian Herold

Christin Herold arbetar med tredjepartsdistribution på Lannebos försäljningsavdelning. En roll som innebär många spännande möten.

Namnlös design (12)

Hur har din första tid på jobbet varit?
“Jag började på Lannebo i maj 2022 och min första tid har varit hektisk och fruktansvärt rolig. Jag tycker att jag har kommit in bra i organisationen och teamet och alla har varit väldigt trevliga och välkomnande. Att det redan från dag ett fanns en tydlig introduktionsplan med alla olika delar inom företaget bidrog till att jag snabbt kom in i gemenskapen och lärde känna kollegorna. När väl introduktionen var klar var det bara att köra i gång. Att få det förtroendet direkt betyder mycket och gör det extra kul att gå till nya jobbet.”

Vilken är din roll på Lannebo?“Jag jobbar som säljare med fokus på tredjepartsdistribution.”

Vad är roligast med ditt jobb?“Det absolut roligaste är att få träffa mycket nya människor och besöka så många olika platser i Sverige. Ingen dag är den andra lik, ena dagen är man i Göteborg och den andra i Karlshamn. Man träffar allt från enmansföretag till stora rikstäckande organisationer. Det är den mixen som gör varje dag och kundmöte så varierande och roligt. Sen måste jag förstås nämna kollegorna, högt i tak och många skratt i kombination med otroligt mycket kunskap.”

Vad har du gjort tidigare?“Jag har arbetat inom bank och finans sedan 2008. Senast kommer jag från ett lite mindre fondbolag där jag också jobbade med sälj och distribution.”

Vad gör du när du inte jobbar?“Min fritid består av att hänga med familjen, sambon och två döttrar, en på snart 2 år och en ca 1,5 månader. Vi har även precis flyttat, så just nu är det en hel del att stå i på hemmafronten. Annars gillar jag att hänga på landstället, gå ut äta, umgås med vänner och sport i allmänhet.”

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Tova_Larsson-1600x900

23 mars 2023

Tova Larsson: “Vi vill att unga ska ha bra koll på sin ekonomi”

Tova Larsson reser land och rike runt och föreläser i skolklasser om privatekonomi. Ett viktigt uppdrag som skapar förutsättningar för ett mer jämställt samhälle. Självklart är Lannebo med och stöttar.

_Z9M8849 1600x900

17 apr. 2023

Frida Bratt: “Fortsätt månadsspara och sälj inte på grund av oro”

Med ett genuint samhällsengagemang och starkt rättvisepatos som bränsle gör hon skillnad för svenskarnas sparande. Vi möter Nordnets sparekonom Frida Bratt som utsetts till Årets Sparprofil av Lannebo.

Martin och Robin utan 10 1600x900

08 maj 2023

Lannebo Sverige Plus prisas

Sverigefonden Lannebo Sverige Plus har på lång, och kort, sikt lyckats skapa mycket fin riskjusterad avkastning. Nu prisas fonden i Refinitiv Lipper Fund Awards.