Webb-TV: Två lovande bolag

Rapportsäsongen går mot sitt slut. Se Peter Lagerlöf i DI Börsmorgon där han sammanfattar läget och lyfter några aktier att hålla extra koll på.

Peter Lagerlöf, Lannebo

Peter Lagerlöf förvaltar Lannebo Mixfond, Lannebo Sverige Flexibel och Lannebo Pension.

Peter Lagerlöf

I dagens sändning av DI Börsmorgon berättar Peter om två bolag med exponering mot den starka nordiska konjunkturen: Scandic Hotels och Bravida.

Orderingången har varit stark och synts framför allt i försäljningen, men båda bolagen värderas fortfarande på en relativt låg nivå. På onsdag respektive torsdag kommer rapporterna för Q4 2016 som också blir indikatorer på hur 2017 har börjat för bolagen.

Annat att bevaka i veckan är Inköpschefsindex och KI:s konjunkturbarometer som kommer indikera om optimismen fortsätter.

Se börsmorgon här

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

_Johan Nilke och Helen Broman 1104x736

08 sep. 2020

Lannebo Teknik får 5 stjärnor i betyg

Lannebo Teknik får högsta totalbetyg - fem stjärnor - av analyshuset Morningstar. Högre avkastning och lägre risk jämfört med snittet gör att fonden rankas i det absoluta toppskiktet.

Göran Espelund., styrelseordförande Lannebo

16 sep. 2020

Soffliggaren som försvarar PPM

För 20 år sedan valde Göran Espelund att placera sin premiepension i tre Lannebofonder. Sedan dess har han legat still. "Jag har legat i en förhållandevis dyr men väldigt lönsam soffa", säger Göran Espelund.

Alfen

17 sep. 2020

Elbilsvinnare vid sidan om Tesla

Att bilar i framtiden främst kommer att drivas av elektricitet är en självklarhet. Men hur kan man som investerare få exponering mot trenden utan att köpa in sig i ett extremvärderat Tesla? Lannebos förvaltare Carsten Dehn och Helen Broman tipsar om hur de själva tänker.