Extrajobb för juridikstudent!

Är du juridikstudent och vill arbeta inom finans? Lannebo Fonder är ett framgångsrikt oberoende fondbolag som är inriktat mot aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Fondbolaget har idag 38 anställda med kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Vi söker nu dig som är juridikstudent och som vill arbeta extra på vår funktion för juridik och compliance.

dummy

Du kommer att arbeta med att identifiera regulatoriska risker, planera och genomföra kontroller och granskningar av verksamheten samt utbilda och stödja verksamheten i regulatoriska frågor. Arbetet kommer även att innebära traditionella juristuppgifter i form av t.ex. rättsutredningar och upprättande och/eller granskning av avtalsförslag m.m. Nivån på arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenheter.

Lannebo Fonder kan erbjuda ett intressant och utvecklande arbete, ett brett socialt nätverk och en företagskultur baserad på goda värderingar. Arbetet är meriterande och ger en god inblick i det dagliga arbetet inom juridik/compliance på finansområdet och innebär även en möjlighet att lära sig hur fondförvaltning fungerar från ax till limpa.

Du ska vara en ambitiös student med integritet och med intresse för finansmarknaden och dess juridik. För att trivas och lyckas i denna roll bör du även vara noggrann och initiativrik samt uppskatta självständigt arbete. Då arbetet innefattar såväl externa som interna kontakter inom fondbolaget är det också betydelsefullt att du kan bidra till ett gott samarbete med en positiv inställning och stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

Du bör vara duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska, och jobbet förutsätter att du tycker om att uttrycka dig i skrift.

Vi tror att du har studerat i två till tre år och att du kan arbeta extra hos oss cirka 10 timmar i veckan. Delar av arbetet kan utföras under tidig morgon eller sen eftermiddag och kväll om det behövs. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på jobbet och räknar med att stanna minst ett till två år.

Vi tillhandahåller ett introduktionsprogram i samband med att du börjar arbeta hos oss.

Välkommen att skicka din CV och ett personligt brev samt betyg till sebastian.aberg@lannebofonder.se eller Lannebo Fonder, Box 7854, 103 99 Stockholm. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Sebastian Åberg 0702 – 41 18 19.

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2017.


Läs mer om Lannebo Fonder

Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Lannebo Marknad & Strategi kommer en gång i månaden och innehåller månadsrapporter, nyheter och marknadskommentarer.
Prenumerera på Lannebos nyhetsbrev

Nyheter

Alfen

17 sep. 2020

Elbilsvinnare vid sidan om Tesla

Att bilar i framtiden främst kommer att drivas av elektricitet är en självklarhet. Men hur kan man som investerare få exponering mot trenden utan att köpa in sig i ett extremvärderat Tesla? Lannebos förvaltare Carsten Dehn och Helen Broman tipsar om hur de själva tänker.

_DSC3347 nyhet

23 sep. 2020

Nystart för världen

Hur kommer världen att förändras de kommande 20 åren? När toppförvaltarna Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf siar om utvecklingen post-corona blir prognosen allt positivare, ju mer tid som går.

Mats Gustafsson, Lannebo

25 sep. 2020

Lannebo accepterar höjt bud på HiQ

Lannebo, som är största ägare i HiQ, avser att acceptera Tritons bud på bolaget. ”Höjningen av budet innebär att det ligger på en nivå som är rimlig och som gagnar våra andelsägare”, säger Mats Gustafssson, ägaransvarig på Lannebo.