Medarbetare Back Office

Du kommer att ha en viktig roll i det operativa arbetet och vara med och utveckla Back Office när det gäller ökad automatiseringen och digitaliseringen av gruppens arbetssätt.

Du är driven och trivs med att arbeta i ett innovativt och entreprenöriellt företag.

Om tjänsten

Som medarbetare inom Back Office arbetar du med att administrera affärsflödena i bolagets fonder. Du arbetar med löpande värdering och redovisning, hjälper till med löpande kontroll av fondernas placeringsregler och risker samt upprättar årsberättelser, performance-, kund- och myndighetsrapportering. Lannebo strävar efter att hålla högsta kvalitet i alla led och det löpande arbetet i Back Office är avgörande för att uppnå detta.

Samtidigt är en central del av din roll att vara med och effektivisera våra processflöden i stort och smått. Du blir en viktig del av vår strävan att automatisera och digitalisera administrativa processer.

Denna roll tillhör organisatoriskt vår administration och innebär samarbete med förvaltarna, risk- och compliancefunktionerna och kundservice samt externa kontakter.

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har akademisk examen från högskola/universitet och som har arbetat ett par år inom ekonomi/bank/finans. Det är meriterande om du har arbetat inom fondbranschen.

Du bör vara noggrann, stresstålig och prestigelös. Arbetet omfattar också projekt kring nya regelverk, redovisning, finansiella instrument och IT-system.

Du bör ha goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av andra systemstöd då arbetet involverar arbete med bolagets portföljsystem, orderhanteringssystem m.m.

Som person är du prestigelös, engagerande och driven. Du är strukturerad, har en hög kapacitet och är skicklig på att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra, internt och externt. Vidare trivs du i en kultur som präglas av högt i tak där du får möjligheten att ta egna initiativ.

Intresserad?

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Lannebo. Lannebo tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval/Intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta eija.mutkala@lannebo.se.

Din ansökan innehållande personligt brev samt CV skickar du märkt ”Medarbetare Back Office” senast 21 juni till ansokan@lannebo.se, alternativt direkt via LinkedIn.

Varmt välkommen med din ansökan!