Marknadskoordinator (Heltid)

Vill du hjälpa Lannebo att fortsätta sin framgångsrika tillväxtresa? Gillar du att skapa ordning och reda i en prestigelös och säljinriktad marknadsorganisation? Då kan det mycket väl vara dig vi söker!

Lannebo är ett av Sveriges ledande oberoende fondbolag. Bolaget förvaltar drygt 90 miljarder kronor i knappt 20 olika aktie- och räntefonder. Vi tror på långsiktighet och riskmedvetenhet i vår fondförvaltning och tillgänglighet och kvalitet i vår kontakt med kunder. Vi är ett familjärt och prestigelöst företag som alltid strävar efter att göra vårt bästa för spararna, för bolagen vi investerar i och för samhället i stort.

Lannebo har cirka 50 anställda och kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Vi söker nu en marknadskoordinator till vår försäljnings- och marknadsavdelning i Stockholm.

Om tjänsten
Som marknadskoordinator arbetar du tillsammans med vår nio personer starka marknads- och försäljningsavdelning. Ditt ansvar är att  planera och genomföra våra marknads- och försäljningsaktiviteter i nära samarbete med övriga medarbetare på avdelningen. Rollen kan utformas efter dina specifika styrkor och vi kräver inte att du är expert på allt.

Vi producerar löpande marknadsförings- och försäljningsunderlag i form av rapporter, nyhetsbrev, annonskampanjer, trycksaker och presentationer. Din roll som marknadskoordinator innebär att vara delaktig i produktionen och planeringen av material samt kommunikation via till exempel hemsida och sociala medier. Du är även delaktig i planering och genomförande av event, såväl fysiska som digitala.

En viktig del i rollen är att agera stöd åt försäljningen såväl i Sverige som internationellt. Det innebär att du bör vara en serviceinriktad person som trivs med att jobba tillsammans med andra och är skicklig på att uttrycka dig i skrift på såväl svenska som engelska.

Du kommer att vara en nyckelspelare i att få marknads- och försäljningsavdelningen att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga resultat.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en akademisk examen från universitet eller högskola inom ekonomi, eller som har en YH-utbildning som marknadskoordinator/marknadsassistent. Det är meriterande, men inte nödvändigt, att tidigare ha arbetat inom finansbranschen i liknande roller.

Vi tror att du är en driven person som trivs med att skapa ordning och struktur. Vi tror också att du har ett intresse för sparande och investeringar. Du bör vara serviceinriktad, prestigelös och gilla att arbeta tillsammans med andra.

Du är en noggrann skribent som formulerar dig obehindrat på svenska och engelska. Du bör ha goda kunskaper i Microsoft Office, PowerPoint, Indesign och WordPress (eller liknande CMS). 

Dina möjligheter
Hos oss möter du en framgångsrik och familjär miljö med korta beslutsvägar där du själv har stora möjligheter att växa i rollen.  Är du rätt person för oss har du möjlighet att bli en del av ett unikt bolag i stark tillväxt.

Placering
Lannebos kontor i centrala Stockholm.

Kontakt och ansökan
Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Lannebo. Lannebo tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde kan ske tidigast från början av januari eller vad som är som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta viktor.strom@lannebo.se eller per telefon 0730 69 67 12.

Din ansökan innehållande personligt brev samt CV skickar du märkt ”Marknadskoordinator” senast den 15 december till ansokan@lannebo.se

Lannebo Fonder AB är personuppgiftsansvarig och värnar skyddet av dina enskilda rättigheter och personuppgifter. Vi behandlar personuppgifterna i ditt mejl för att upprätthålla kontakten med dig samt i övrigt för att fullgöra det ärende som mejlet avser. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på vår webbsida.