Student till Back Office

Studerar du på universitetet och har intresse för finansiell ekonomi och administration? Söker du ett intressant, lärorikt och meriterande arbete att kombinera med studierna? Har du ett intresse för aktie- och räntemarknaden? Här är det perfekta jobbet för dig!

Lannebo är ett framgångsrikt oberoende fondbolag med aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Vi är idag 45 anställda med kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Vi söker dig som studerar och vill arbeta extra på vårt Back Office.

Beskrivning
Som medarbetare på Back Office arbetar du med den dagliga värderingen och administrationen av bolagets fonder. Arbetet kan bestå i allt ifrån att registrera aktie- och ränteaffärer, rapportera till myndigheter, bokföring, kontrollera likvidkonton och hantera corporate actions. Då gruppen har ett stort fokus på uppgradering av sitt systemstöd kan tjänsten även innefatta att stötta i projekt relaterade till detta.

Lannebo kan erbjuda ett intressant och utvecklande extraarbete, ett brett socialt nätverk och en familjär företagskultur. Arbetet är meriterande och ger en god inblick i det dagliga arbetet på Back Office och innebär även en möjlighet att lära sig hur fondförvaltning fungerar från ax till limpa.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som studerat minst ett år med intresse för ekonomi, som har god analytisk förmåga, som gillar siffror och som är prestigelös och noggrann. Du bör ha goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av andra systemstöd då en stor del av arbetet utförs i bolagets portföljsystem. Erfarenhet av bokföring och redovisning är meriterande men inget krav.

Jobbet omfattar ca 10-15 timmar i veckan och kan utföras under flexibla arbetstider. Under sommar- och jullov ser vi att du har möjlighet att jobba mer. Vi vill gärna att du ser långsiktigt på tjänsten och att du vill arbeta hos oss i minst ett år.

Vi tillhandahåller ett introduktionsprogram i samband med att du börjar arbeta hos oss.

Placering
Lannebos kontor i centrala Stockholm.

Tillträde
Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig för Back Office Jessica Löwengren på telefon: 070-614 20 82 eller e-post: jessica.lowengren@lannebo.se.

Du skickar din ansökan till ansokan@lannebo.se. Sista ansökningsdag är den 13 november 2020, urval och intervjuer sker löpande. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt gymnasie- och universitetsbetyg.

Lannebo Fonder AB är personuppgiftsansvarig och värnar skyddet av dina enskilda rättigheter och personuppgifter. Vi behandlar personuppgifterna i ditt mejl för att upprätthålla kontakten med dig samt i övrigt för att fullgöra det ärende som mejlet avser. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på vår webbsida.