Ansvarig för internationell försäljning (International Sales Director)

Vill du hjälpa Lannebo ut i världen? Har du erfarenhet av finansbranschen och internationell försäljning? Då kan det mycket väl vara dig vi söker!

Din uppgift: Du kommer att vara en nyckelperson i Lannebo Fonders satsning på att attrahera internationellt kapital. Som ett första steg gäller detta de övriga nordiska länderna. Som ansvarig för internationell försäljning hos oss blir din roll att bygga upp och underhålla kontakter med nya och befintliga institutioner och distributörer utanför Sverige. En stor del av din tid kommer du att tillbringa på resande fot, vilket innebär en hel del sena kvällar och tidiga morgnar. Du rapporterar till försäljningschefen.

Dina möjligheter: Hos oss möter du en framgångsrik och entreprenörsdriven miljö med korta beslutsvägar där du själv har stora möjligheter att utforma och lägga upp ditt arbete. Du kan vara stationerad i Stockholm eller i Köpenhamn. Är du rätt person för oss har du möjlighet att bli en del av ett unikt bolag i stark tillväxt med fantastiska medarbetare.

Din profil: Du har en magister- eller kandidatexamen inom marknadsföring, finansiering, nationalekonomi eller liknande. Du har 5-10 års relevant erfarenhet av försäljning inom finanssektorn med dokumenterat goda resultat och upparbetade kontaktnät, företrädesvis utanför Sverige. Det är meriterande om du arbetat inom fondbranschen.

Du är initiativrik, säljinriktad, självgående och har en stark ansvarskänsla.

Du agerar strukturerat och är en god kommunikatör i både tal och skrift, med hög social kompetens. Du skriver och talar engelska obehindrat.

Din personlighet är otroligt viktig och vi sätter stort värde vid att du är trygg som person med god taktkänsla och sunda värderingar.

Din ansökan med CV skickar du märkt ”Ansvarig för internationell försäljning” senast 10 maj till ansokan@lannebo.se.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Sundqvist på tel. 070-440 10 81.