Hållbarhetsbloggen

Hur sparar man hållbart? Vad gör Lannebo som ägare för att bidra till ett ansvarsfullt och hållbart värdeskapande? Här på kan du läsa senaste nytt om Lannebos hållbarhetsarbete.

Hållbarhetsbloggen

Senaste nyheter

_DSC3347 nyhet

04 aug. 2021

Fem stjärnor till Lannebo Norden Hållbar

Lannebo Norden Hållbara firar tre år med högsta betyg från Morningstar.

Team räntefonder helsida

29 jan. 2021

Lannebo investerar i Nordens första obligation för hållbar omställning

Vid sidan av gröna obligationer håller en ny marknad för så kallade SLB-obligationer på att växa fram. Lannebo har under januari investerat i Nordens första SLB-obligation utgiven av norska Odfjell.

Lannebo Teknik, Ny Teknik Fond

25 feb. 2021

Lannebo sponsrar storsatsning på hållbara finansmarknader

Lannebo är med och sponsrar Sustainable Finance Lab, ett forskningscentrum som inom kort kommer att etableras hos Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Om hållbarhetsbloggen

Lannebo har som ambition att skapa långsiktigt värde för såväl sparare som samhället i stort. Det innebär att vi lägger stort fokus på att vara en aktiv och ansvarsfull ägare i företagen vi investerar i. På den här sidan kan du följa vårt hållbarhetsarbete och hur vi ser på aktuella händelser och nya rön.

 

Våra fonder med extra fokus på hållbarhet

Riskinformation

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.